Archived
If one person converts from chapter 13 to chapter 11, then at what stage he can withdraw his whole case from court?
Matthew's answer
|
Answered on March 10, 2016
Read bankruptcy code section 1112. Unlike chapter 13, chapter 11 does not have a "no questions asked" voluntary dismissal. Chapter 11's are only...
Is a Juris Doctor degree valuable in Europe?
Matthew's answer
|
Answered on March 10, 2016
In a general sense, I would say no. A J.D. would be largely worthless in Europe or any foreign jurisdiction. Now, if you attend a top rated U.S....
Archived
I'm wondering if I can sue my son's elementary school for negligence
Matthew's answer
|
Answered on March 10, 2016
There is no lawsuit here. As for clothing, you can send a spare set of clothes in his backpack and make his teachers aware that a spare set is...
Archived
Principal and school counselor drove my 5 year old son home today. Did not contact me, called a very old number, what do I do?
Matthew's answer
|
Answered on March 09, 2016
First, an IEP is not a license for a child to misbehave or break the rules. Although his conditions may "explain" why he might behave a certain...
Archived
How is this legal? If at all.
Matthew's answer
|
Answered on March 09, 2016
The answer may depend on the type of school. Is this a public high school, private high school, college, some random acting class? However, on the...
Archived
How is this legal ?
Matthew's answer
|
Answered on March 09, 2016
The Devil is in the details. It really depends on what was said (and for that matter, how do you know what was ACTUALLY communicated). Your only...
Archived
Do faculty and staff have the right to tell a student he/she is not allowed to talk to another classmate?
Matthew's answer
|
Answered on March 09, 2016
Yes. It is no different than you telling your child that you don't want them to talk to so and so.
Archived
Is it normal practice for Attorneys to request payment for drafting an email to their clients?
Matthew's answer
|
Answered on March 09, 2016
Yes, spending TIME to communicate with you is part of what you pay for.
Can an 18 year old enroll herself in HIGH SCHOOL?
Matthew's answer
|
Answered on March 09, 2016
I can't speak for TX specifically, but the general rule is that she would still need to attend school in the district where her parents reside. It...
Can a teacher take a picture of a student on their cell phone?
Matthew's answer
|
Answered on March 09, 2016
I agree with Mr. Starke, there is very little (read nothing) you can do about it. It is not illegal (there is no legal expectation of privacy on...
Ad
Transform legal challenges into solutions.
Connect now to review your situation.
The Avvo Rating explained
The Avvo Rating explained