Should I refuse to return my children to my ex's mother if I know that my ex is not going to be there?
You need to file a Petition to Modify Custody. If you just pick up the children you run the risk of being in contempt.
Arlington, TX
Litigation Lawyer at Arlington, TX
Practice Areas: Litigation, Appeals, Family
You need to file a Petition to Modify Custody. If you just pick up the children you run the risk of being in contempt.
Texas Family Code Section 161.001(1)(M) states that if you have a prior termination under a D & E ground, that (plus best interests of the child) ...
Get an attorney to review your file your order and advise you. What you can do next depends on what stage the case is in.
Full custody is not a legal term. You want sole managing conservatorship. Hire an attorney.
Yes, you would need to file a Petition for Name Change. The biological father would need to be served.
You can as long as your parental rights have not been terminated. Hire an attorney.
You don't have to--but it might be a good idea to remind the Judge why he ruled in your favor in a response to the motion. You may wish to order...
It depends on the language of the injunction-which I can't see. But I would guess that it would not be lifted unless you are married.
You should hire an attorney. The attorney should file a timely answer on your behalf.
Is this a serious question? I have changed the area of law to criminal defense. Suffice it to say that if that is the worst thing she ever does...