What do I need to do?
Because you own all 3 lots an easement is not absolutely required unless the local ordinances require it. BUT if you try to sell any of the lots,...
Matthews, NC
Litigation Lawyer at Matthews, NC
Practice Areas: Litigation, Chapter 13 Bankruptcy, Chapter 7 Bankruptcy
Because you own all 3 lots an easement is not absolutely required unless the local ordinances require it. BUT if you try to sell any of the lots,...
Claiming is not necessary, the heirs would have had to reject the bequest. Unfortunately, all of them have to get on board for a sale to occur.
No, you would be required to do so if you signed a contract stating so.
I am assuming you surrendered the vehicle. Unfortunately, no, selling it will not work as the lien is still on the vehicle. You should consult your...
Yes. As you stated, there is no lease. That means neither party has the right to bind the other.
Any property owner can ban who they like. If your son is on the lease, he will be required to evict. In an eviction, hearing he will have to prove...
Selected as the best answer
Yes. Officers can run your tag at any time...there is no right to privacy in the tag.
Unfortunately no. There is no legal right to make the PO change how they schedule things.
Charges will show up. A conviction will show up if you are found guilty.
If you have a lawyer, this question is for him/her. There is no way we could answer it better as we do not know the facts.