Can an eviction settlement be changed after being signed by both parties if it hasn't been filed with the court?
Yes. If it has not been filed with the Court, then it should not even require approval from a judge.
San Francisco, CA
Litigation Lawyer at San Francisco, CA
Practice Areas: Litigation, Landlord & Tenant, Real Estate
Yes. If it has not been filed with the Court, then it should not even require approval from a judge.
That would depend on the terms of the settlement. Under some circumstances (see e.g. Code of Civil Procedure Section 1161.2), the court records...
I'm sorry you experienced this, and agree that the process server acted unprofessionally. However, as the other attorneys noted, it does not appear...
I'm sorry you are experiencing this. Suing the government is expensive and complicated, and it is not clear whether you would have a viable...
There should be a fee schedule posted on the court's website. Usually, there is a first appearance fee (probably $370, if it is a limited...
If there are valid fault-based grounds for eviction (e.g. nuisance), no relocation benefits would be owed. However, your parents would have the...
If you have an unexpired fixed term lease, or if your tenancy is subject to an eviction control law (e.g. AB 3088), you can only be evicted for...
A landlord may normally only enter upon proper notice, and for one of the limited reasons authorized by Civil Code Section 1954. However, you would...
The new owner took the property subject to your existing tenancy. You would normally have no obligation to move until you receive a lawful...
Wills and trusts are two different things. If the property is included in a trust, then the consent of the trustee(s) would seem necessary. Your...