Archived
Is a broker required to tell his buyer that a power of attorney is not valid without proof that it is not valid?
Alan's answer
|
Answered on January 05, 2019
A person is presumed to have capacity until a court finds they do not have capacity.
Was the revocation of the POA part of a conservatorship...
Archived
Can the lender sell my foreclosed home the day after meeting of creditors in ch 13
Alan's answer
|
Answered on January 04, 2019
Very few unrepresented chapter 13 debtors complete their plan. Many are dismissed before confirmation. Often, they are dismissed because the debtor...
Archived
None of the trustees are living but me the grandson. And she thinks he is to get his shares and it states no spouses to get noth
Alan's answer
|
Answered on January 04, 2019
You have asked this or a similar question multiple times.
IF uncle died holding title to a portion of the property, his estate plan (or the one...
Archived
Can i file a lien on my husbands house at time of filing for divorce?
Alan's answer
|
Answered on January 04, 2019
To put a lien on the house, you need a judgment.
You may be able to file a "quiet title" action claiming an interest in the house. HOWEVER, if you...
Archived
Break a cantrat?
Alan's answer
|
Answered on January 04, 2019
You need an attorney to review the contract.
Was it for a health care facility for mother? If so, it seldom binds the agent, just mom.
Archived
CCan i make my uncles wife leave the home they lived in as coowner when he passed and any n all properties my dad n uncle coowne
Alan's answer
|
Answered on January 04, 2019
From this question and the previous, very similar question, grandparent's have died, uncle is still alive
If uncle is on title to an interest in...
Archived
Can a spouse take over coownership if it to go to the living owner and grandchild
Alan's answer
|
Answered on January 03, 2019
The answer is going to depend on when people die and the words used and the documents they are used in.
If uncle gets his share or survives...
Archived
Can I personally remove myself from a power of attorney prior to the individuals demise
?
Alan's answer
|
Answered on January 03, 2019
No. You cannot be forced to act under a power of attorney. If you do not act, the next in line agent acts. ALSO, the POA ends the moment you mother...
Archived
I am a beneficiary, my brother is the executor and he only gave a partial December 2018 how soon after should I receive the res?
Alan's answer
|
Answered on January 03, 2019
You need an attorney.
If a probate, when was the final accounting approved? When was the order signed?
If final distribution is ready to happen...
Archived
Question about inheriting real property from a divorced parent?
Alan's answer
|
Answered on January 03, 2019
New Jersey law is going to govern. It will probably give the property in equal shares to your father's children and descendants of predeceased...
Ad
Transform legal challenges into solutions.
Connect now to review your situation.
The Avvo Rating explained
The Avvo Rating explained