Archived
Before I hired parttime caretaker for step-father in Wash., was sole heir; now, am disinherited. Can wait 'til he dies to act?
Joseph's answer
|
Answered on August 04, 2013
You are in a tough spot.
Is Fred competent? If so-he can leave to who he wants not much you can do about it now.
Upon death-you would have to...
Archived
If I created a will in New York 20 years ago is it still valid even though I am a Florida resident for the past 15 years?
Joseph's answer
|
Answered on August 04, 2013
It is most likely valid but should be reviewed by a Florida attorney.
Many law firms would give you a free review and consultation.
You should...
Archived
Who receives the tax deduction benefits when home is held in trust, but I live in it and pay for property taxes, maintenance, et
Joseph's answer
|
Answered on August 04, 2013
I agree-you would get the deduction with proof of payment.
Your CPA would need to review the trust agreement and confirm.
Archived
Can an inherited house be deeded to a will's beneficiary if the beneficiary is in prison?
Joseph's answer
|
Answered on August 04, 2013
YES-the prison time does not effect the answer.
Archived
For a judgment against a Trust , are Probate Code 19300(a) and California Civil Code of Procedure § 695.030(a) controlling?
Joseph's answer
|
Answered on August 04, 2013
I concur with Attorney Perry.
Archived
POA brother has maxed out dad's credit card over $15,000. Does guardianship trump the POA and is this reason that can be used?
Joseph's answer
|
Answered on August 04, 2013
Yes-a guardianship would "trump" the POA.
Yes-elder abuse would be a big reason for the court
for the court to work quickly.
You will get your...
Archived
My husband and I are planning to create a revocable living family trust. We are confused with the bypass trust.
Joseph's answer
|
Answered on August 04, 2013
Attorney Hamor has given you a detailed answer.
The main reason for use of an A/B trust is to get 2 tax exemptions of up to 5.25 million...
Archived
What steps can I legally take?
Joseph's answer
|
Answered on August 04, 2013
No-not unless named in the will.
Archived
Is it considered elder abuse to temporarily take reading material away from an elderly person who is having religious delusions?
Joseph's answer
|
Answered on August 04, 2013
Do you have her power of attorney?
Is she competent?
Do you have permission to be in the house?
The easy path would be to avoid a problem and...
Can overseas bank accounts be garnished
Joseph's answer
|
Answered on August 04, 2013
You will need an attorney in Egypt to advise you how to protect your accounts from US creditors in Egypt.
Never assume your funds are safe until...
Ad
Transform legal challenges into solutions.
Connect now to review your situation.
The Avvo Rating explained
The Avvo Rating explained